Ajankohtaista

Uusin blogi

Wiilon infrarakentamishanke

Viitasaarella odotetaan päätöstä Wiilon infrarakentamisen hankehakemukseen, joka lähti toukokuussa rahoittajalle, eli Keski-Suomen liitolle. Lopullisen päätöksen tarkka aikataulu ei ole tiedossa, mutta alustavat tiedot rahoittajalta ovat olleet lupaavia.

Viitasaaren kaupunki hakee siis Wiilon infrarakentamiseen JTF-tukea, eli EU:n perustaman Oikeudenmukaisen siirtymän rahoitusta. Suomessa rahastolla pyritään kompensoimaan erityisesti turpeen energiakäytön alasajon taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä vaikutuksia monipuolistamalla elinkeinoja ja vahvistamalla aluetalouksia. Infrahankkeen avulla Viitasaaren kaupunki haluaa tukea alueen yrityksiä ja työllisyyttä – ja siten koko alueen elinvoimaa. Ydintoimintojen infrarakentamisen tavoitteena on vauhdittaa Wiilon kokonaisuuden syntymistä. Rakennusvalmiit tontit tekevät Wiiloon investoimisesta entistä helpompaa ja houkuttelevampaa.

Talven ja kevään aikana on ollut mukava huomata, kuinka innostuneita ja kiinnostuneita yritykset ovat olleet Wiilosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Wiilo tarjoaa muun muassa sekä logistiikkakeskuksen palveluita, raskaan liikenteen kaluston ja kuljettajien palveluita että tuotannollisia tiloja. Ilahduttava määrä eri toimijoita on osoittanut kiinnostustaan joko palveluiden tuottajaksi tai niiden käyttäjäksi. Myös Viitasaaren kuntapäättäjien vankka kannatus ja tuki Wiilon edistämiselle ovat merkittävä osoitus tahtotilasta kehittää elinkeinoelämää kestävästi ja rohkeasti.

Keski-Suomen liiton päätöstä hankkeen suhteen odotetaan innokkaasti, mutta joka tapauksessaViitasaarella jatketaan toimeliaasti työskentelyä Wiilon hyväksi.

Ethän Sinäkään jää vain odottamaan, vaan otat yhteyttä Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy:n Sampo Siikiin (puh. 044 7488124), joka mieluusti esittelee Wiilon tarjoamia mahdollisuuksia.

Viimeisimmät

Kuokka isketään maahan keväällä 2024

Logistiikkakeskus Wiilo tuo mahdollisuuksia pohjoiseen Keski-Suomeen Pohjoinen Keski-Suomi on maantieteellinen alue Keski-Suomen maakunnassa, joka käsittää useita kuntia ja kaupunkeja. Alueella on monipuolista luontoa, järvimaisemaa ja metsiä. Se tarjoaa mahdollisuuksia matkailuun, luonnossa liikkumiseen ja maaseudun elinkeinoihin, kuten metsätalouteen ja maatalouteen. Pohjoinen Keski-Suomi on myös osa Suomen historiallisesti ja kulttuurisesti rikasta sisämaata. Mutta se on jatkossa paljon […]
Blogiin

Viitasaaren logistiikkakeskukseen yli kolme miljoonaa euroa hankerahaa – Wiilo-hanke käynnistyy syyskuun 2023 alussa

Viitasaarelle suunniteltu logistiikkakeskus saa yli kolmen miljoonan euron JTF-hankerahoituksen. Wiilo-logistiikkakeskuksen ansiosta Viitasaaresta tulee entistäkin keskeisempi kaupunki, sillä keskus palvelee alueen yritystoiminnan lisäksi paikkakunnan läpi kuljetettavaa runsasta materiaalien ja tuotteiden virtaa. ”Tieto rahoituksesta on huikean hieno uutinen! Viitasaari on tärkeässä risteyskohdassa etelästä pohjoiseen vievän Nelostien ja idästä länteen vievän Sinisen tien kohdatessa. Pikkasen paremmassa periferiassa uskallamme tarttua paikkakuntamme […]
Blogiin

Wiitaseudun Yrityspalvelu on SopValm Oy:n strateginen kumppani

Wiitaseudun Yrityspalvelu on SopValm Oy:n strateginen kumppani, joka mahdollistaa tilainvestoitien kautta yrityksen laajenemista ja kasvua. SopValm Oy:n uudet hallitilat ovat komeasti käytössä. ”Tämä on osa laajentumisstrategiaa, automaatioiden kehittämisen jatkumoa” toteaa toimitusjohtaja Jari Puukilainen projektista. Vierellä nyökkäilee Sofia Stark, joka on SopValmin ja konsernin operatiivinen johtaja. Molemmat ovat erittäin tyytyväisiä sekä ratkaisuun että lopputulokseen: ”Itse kun on toiminut rakennuttajana niin on saanut mitä haluaa”, naurahtaa Puukilainen. […]
Blogiin
Viesti

Saitko idean?
Pistä viestiä.